Fotoshoot gezin

Je herkent het vast wel, de snelheid waarmee je kinderen opgroeien en ze weer zoveel nieuwe dingen hebben geleerd. Je maakt zelf ook regelmatig foto’s met je telefoon. Maar zelf sta je er niet op. Dan is dat het moment om een gezinsfotoshoot te boeken. We plannen een datum en gaan bijvoorbeeld de natuur in. Tijdens de fotoshoot kan je met je gezin gaan genieten, spelen, lachen en samen zijn. Ik ben erbij als fotograaf en leg alle waardevolle momenten vast. Het is fijn om heel ongedongen een fotoshoot te hebben van jou met je gezin. 

Het echte plaatje met een gezinsfotoshoot

Als je de foto’s terugziet, herken je jezelf en je kinderen zoals ze zijn. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Dat is waarom ik zeg: Niet het perfecte plaatje maar het échte plaatje.

Daar waar ik van opleef is, een gezellig intiem en persoonlijke momenten vast te leggen van jou met je gezin. Lekker gek doen en zijn zoals je bent. Dat is toch ook wat jullie maakt zoals jullie zijn? 

Fotoshoot gezin in De Loonse en Drunense Duinen

Ik ga regelmatig voor een gezinsfothoot naar De Loonse en Drunense Duinen. Dit prachtige natuurgebied in Brabant leent zich uitstekend voor het maken van pachtige foto’s in de natuur. In alle rust een fotoshoot van jou en je gezin.

Klik op een foto voor een vergroting en bekijk alle foto’s.

FOTOSHOOT GEZIN

Wauw, lieve Emma. Wat was dit een fijne fotoshoot waarin alles was zoals het was. De foto’s zijn precies geworden zoals wij met ons gezin zijn. Je nam de tijd, stelde de kids en ons op ons gemak en je volgde spontaan. Niks was gedwongen, alles wat we terug zien, zijn spontane situaties. We herkennen onszelf en de kinderen terug in alle foto’s. Een prachtig resultaat. Hartstikke bedankt daarvoor!

Heel veel liefs,

Hanneke, Daisy, Lux en Izzy

Comments are closed.