Geboorte fotografie

Opgeleid als geboortefotograaf

Iets mooiers en nog bijzonderder dan een zwangerschap en geboorte is er voor mij niet. Ik hoor mensen vaak zeggen … Geboortefotograaf, ohh maar is dat niet ongemakkelijk of raar? Voor mij is dat absoluut niet! Ik vind het fantastisch, mooi en zo magisch om een geboorte te fotograferen.

Foto’s van het bijzondere moment van een geboorte

Een geboorte is een moment vol emotie, gevoel, kracht en verbinding. Dit is wat ik graag van jou (en je geboorte partner) vastleg. Ook kan het je helpen om je bevalling te verwerken als dat nodig is. Veel vrouwen en hun partner ervaren de geboorte van hun kindje in een bubbel, door het terugkijken van de beelden komen de momenten weer terug. Hoe mooi is het dat ik dat als geboortefotograaf voor jullie kan doen!? 

Als geboortefotograaf op de achtergrond

Tijdens een geboorte kan ik mezelf heel goed op de achtergrond plaatsen. Je zal niet door hebben dat ik er ben. Naast mijn enthousiaste karakter kan ik ook heel goed de rust die ik in mij heb naar boven brengen. Zo zal het altijd jullie moment blijven!

Geboortefotografie thuisbevalling of ziekenhuisbevalling

De eerste geboorte die ik mocht fotograferen was een badbevalling bij de mensen thuis. Zorgvuldig hadden ze een fijne playlist samen gesteld en was er heel veel rust tijdens deze thuisbevalling. Dit maakte zoveel bij mij los. Vooral ook na het terug zien van de foto’s. Dit gun ik echt iedereen! Naast thuisbevallingen heb ik ook ziekenhuisbevallingen mogen fotograferen. Waaronder een keizersnede. Iedere manier van geboorte, thuis of in het ziekenhuis is speciaal en verdient echte, pure foto’s. 

Heb je vragen over geboorte fotografie? Twijfel je? Of zeg je volmondig JA?! Je mag mij altijd bellen of mailen voor meer informatie over een geboorte reportage en een vrijblijvende kennismaking.

Klik op een foto voor een vergroting en bekijk alle foto’s.

GEBOORTE REPORTAGE IN ZIEKENHUIS

Tijdens het kennismakingsgesprek vraagt Emma wat onze wensen zijn zodat ze hier tijdens de bevalling rekening mee houd. Ze is rustig aanwezig en installeert zich onzichtbaar in het hoekje van de verloskamer. Communicatie met het medisch personeel en ons doet ze op momenten dat het kan, voelt dit erg goed aan. Gaat ook met momenten de kamer uit om tijd voor onszelf te geven.
De foto’s zijn echt prachtig geworden! Het geeft een duidelijke weergave van hoe de dag is gegaan! Niks is Emma ontschoten: het weer en tijd zijn bijvoorbeeld ook vast gelegd. Daarnaast zijn ze mooi bewerkt en heeft ze oog voor detail.
Emma heeft een hele open sociale houding waardoor we ons direct op ons gemak voelde. Wij zijn super blij dat je de geboorte van Noah zo mooi hebt vastgelegd. Hierdoor hebben wij blijvende herinneringen voor altijd! Erg dierbaar voor ons! Dankjewel Emma!


Mirthe en Sylvano

Comments are closed.