Newborn fotoshoot

Van je pasgeboren baby maak je oneindig veel foto’s. Maar wanneer sta je er zelf op? Of met het gezin compleet en is het geen selfie? Juist! Dat is iets wat niet vergeten mag worden door middel van een newborn fotoshoot. Jij als ouder bent er ook! En hoe fijn is het voor jouw kindje om later foto’s terug te zien van hoe was mijn mama of papa? 

Fotografie pasgeboren baby

Een newborn fotoshoot een hele waardevolle herinnering aan deze nieuwe speciale periode in het leven. Een fotoshoot van jouw pasgeboren baby is het mooiste tussen de 1e en 6e week. Wil je graag dat hele mini, slaperige kleine babytje laten fotograferen dan is het goed om voor de 3 weken te boeken. Vind je het leuk als je kindje al iets meer wakker is en contact kan maken met jou? Dan is het goed om tussen de 4 en 6 weken een newborn fotoshoot te boeken. 

Het echte plaatje, met een newborn fotoshoot

Een newborn fotoshoot bij Puur Emma Fotografie houdt vooral in: heerlijk knuffelen, badderen, voeden, plezier maken met elkaar en troosten waar nodig is . Hier en daar geef ik je wat aansturing en ideeën mee. Maar laat vooral jullie in het moment.

Geen strak geposeerde houdingen of in een doek gewikkeld met accessoires en andere extra’s. Maar puur zoals jullie zijn. Focus je fijn op elkaar, het moment en de baby.

Foto van borstvoedingsmoment

Geef je borstvoeding? Dan is dit ook een heel fijn en mooi moment om vast te laten leggen. Want voor je het weet is je kleintje al weer van de borst af en is dit speciale moment dat alleen jij met je baby deelt al weer voorbij!

Opgeleid tot geboorte- en newbornfotograaf

Opgeleid tot geboorte- en newbornfotograaf bij de Child Birth Photo Academy.

Klik op een foto voor een vergroting en bekijk alle foto’s.

NEWBORN FOTOSHOOT

Emma is heel gedreven in wat ze doet. Ze komt met goede ideeen voor het maken van de foto’s, maar luistert ook goed naar de wensen die je als gefotografeerde hebt. Wij wilden namelijk niet echt geposeerde foto’s en dit heeft Emma goed tot uitling laten komen. Emma weet heel goed om te gaan met kinderen en biedt een snelle service. Dezelfde dag nog een berichtje met een sneak-peak en binnen enkele dagen de ‘echte’ foto’s. Wij zijn heel tevreden over de shoot en het eindresultaat! Dankjewel Emma

Annelinde

Comments are closed.