Geboorte fotografie

Vanaf de eerste kennismaking hadden wij een goed gevoel bij onze keuze voor Emma als onze geboortefotograaf. Ze heeft een hele fijne, pure persoonlijkheid en we hebben tijdens de bevalling amper gemerkt dat ze er was. We voelden ons totaal op ons gemak. De communicatie voor, tijdens en na de bevalling was ook super fijn en persoonlijk. Ook de communicatie met het zorgpersoneel verliep vlekkeloos.

Het was nog nacht toen Emma al bij ons op de stoep stond om de eerste momenten thuis vast te leggen, als ‘part of the team’ ging ze vervolgens laat in de ochtend met ons mee naar het ziekenhuis. Zonder het oog voor detail van Emma, die in de gang een foto maakte van de klok, hadden we nu echt geen idee meer gehad hoe laat dat was. Het zijn dit soort kleine dingen die enorm helpen met het herbeleven van het verhaal en verwerken van die dag.

De bevalling bleek er een van de lange adem te worden, waardoor we tussendoor met Emma hebben afgesproken dat ze naar huis kon gaan om te rusten en ze later (wanneer de ontsluiting verder was gevorderd) weer aan zou sluiten. ’s Avonds bleek er ineens een spoedkeizersnede nodig. Balend dat Emma er waarschijnlijk niet bij kon zijn, wilde mijn vriend haar snel een bericht sturen zodat ze bij de eerste momenten na de keizersnede kon aansluiten. Emma was ons echter voor geweest; het voelde niet goed voor haar om nog langer thuis te wachten en dat voorgevoel bleek juist. Wat was het bijzonder dat ze er toch bij kon zijn in de OK en alle belangrijke momenten heeft kunnen vastleggen!

Emma, de foto’s zijn zo mooi en puur geworden en het boek wat je hebt gemaakt is ook echt fantastisch! Hierdoor hebben we alles een mooi plekje kunnen geven en kunnen we met een warm gevoel terugkijken op de bevalling. Wij zijn je echt eeuwig dankbaar. Als we ooit in verwachting zouden zijn van een tweede, hopen we dat je er weer bij kunt zijn. Je bent geweldig!

Comments are closed.