Zwangerschapsshoot

Zwanger zijn is een bijzondere, mooie en misschien wat spannende tijd in je leven. Het is een periode vol verwachting, liefde en groei die zeker vastgelegd moet worden. Met heel veel liefde en plezier leg ik deze unieke momenten op een spontane en eigen manier vast.

Ik houd van foto’s waarop je jezelf blijft herkennen, zonder te veel geposeerde houdingen. Het is mijn doel om jou te laten stralen. Dat je plezier hebt en het mooie en speciale van je zwangerschap te benadrukken. Later, wanneer je terugkijkt naar deze foto’s, zul je denken: Wauw! Wat een prachtige herinneringen en wat ben ik mooi.

Zwangerschapsfotoshoot binnen of buiten in de natuur

Je kunt er voor kiezen om binnen bij jou thuis je zwangerschap te laten fotograferen. Of buiten in de natuur. Eén van mijn favoriete locaties is toch wel De Roestelberg, ook wel bekend als De Loonse en Drunense Duinen een prachtig natuurgebied in Noord-Brabant. Een geweldige locatie voor een natuurlijke zwangerschapsfotoshoot.

Werkgebied midden Brabant

Mijn werkgebied is vrij ruim binnen het midden van Brabant. Woon jij in: Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Vlijmen, Drunen, Oosterhout, Breda, Tilburg, Den Bosch, Waspik, Raamsdonksveer of hier in de buurt? Wil je graag een zwangerschapsfotoshoot laten doen? Spreekt mijn portfolio je aan? Neem dan zeker contact met mij op.

Klik op een foto voor een vergroting en bekijk alle foto’s.

 ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT

Op een zonnige morgen hebben wij in de loonse en drunense duinen een zwangerschapsfotoshoot gedaan bij Emma, dit moment in de zwangerschap wilde wij heel graag vastleggen. Zodra je bij Emma aankomt stelt ze je direct op je gemak, het voelde af en toe zelfs meer als een gezellig gesprekje ipv dat we de hele tijd stonden te poseren. Emma is erg spontaan, en hierdoor krijg je ook die mooie spontane foto’s. Ze zit vol met ideeën tijdens de shoot, en wauw wat een plaatjes zijn daaruit gekomen. We zijn jou erg dankbaar voor onze meest bijzondere foto’s ooit. Ik (René) stond er wat nuchter in als partner, ik ga niet graag op de foto, vind dit al snel ongemakkelijk. Maar doordat Emma mij zo op mijn gemak stelde, vergat ik eigenlijk dat we bezig waren met een fotoshoot. Dit zie ik zelf ook echt terug in de foto’s. Ze is echt goed in wat ze doet. Dankjewel Emma!

Sanne en René

Comments are closed.